ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Πιστέυουμε πως πρέπει να αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι στο σπίτι σου πριν καν περάσεις την πόρτα.

Η εταιρία Συνιολάκης ιδρύθηκε το 1984 από τον Ιωάννη Συνιολάκη, έναν πολιτικό μηχανικό με επιχειρηματική διορατικότητα. Η εταιρία αναπτύχθηκε με την πάρδοο των ετών και έγινε ένα κέντρο κήπου με τεράστια ποικιλία προμηθειών για τον κήπο και παράλληλα προσφέρει ένα πολύ μεγάλο εύρος υπηρεσιών στην περιοχή της Αθήνας αλλά και σε όλην την Ελλάδα. Σήμερα με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, οι γιοί του, που μεγάλωσαν μέσα σε αυτήν την επιχείριση, έχουν αναλάβει την διοίκηση και η νεανική τους προσέγγιση και δημιουργικότητά, διασφαλίζει τον ποιότικό έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος
Η εταιρία έχει τη δυναμική να διαχειριστεί περίπλοκα και μεγάλης κλίμακας έργα που ενσωματώνουν πολλά διαφορετικά στοιχεία. Δουλεύουμε με αρχιτέκτονες, αρχιτέκτονες τοπίου και σχεδιαστές κήπων ή αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου εργασίες σχεδιασμού και κατασκευής. Αναλαμβάνουμε φυτεύσεις για μεγάλα και μικρά έργα.

Ο κήπος είναι το σημείο συνάντησης του ανθρώπου με την φύση. Ο σχεδιασμός του κήπου αποσκοπεί στο να δημιουργήσει αυτή την πνευματική σύνθεση. Υπάρχει ένα σχέδιο κήπου για κάθε άνθρωπο και δεν διαφέρει και πολύ από την εκλεπτυσμένη παλέτα ενός ζωγράφου. Για τα τελευταία 30 χρόνια έχουμε γεμίσει ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο πελατών από κήπους διαφόρων μεγεθών. Λατρεύουμε τη δουλειά μας! Παρόλο που είναι συχνά σκλήρη και σωματική, η ικανοποίηση της δημιουργίας ενός μοναδικού έργου είναι τόσο μεγάλη όσο και ή ικανοποίηση των πελατών μας.

Το κέντρο κήπου βρίσκεται στην περιοχή των Αφιδνών στη βόρεια Αττική και διαθέτει μεγάλο ιδιόκτητο χώρο για παρκάρισμα, είναι προσεκτικά σχεδιασμένο με φαρδείς διαδρόμους για εύκολη πρόσβαση από όλους τους πελάτες με όλες τις ανάγκες.

ΤΟΜΕΙΣ

Κατάστημα

Garden Center, φυτώριο, συντριβάνια και καταρράκτες, αγροτικές προμήθειες, γλάστρες, λιπάσματα, ζωοτροφές και φυράματα

Design

Σχεδιασμός και κατασκευή. Από το αρχιτεκτονικό σχέδιο και την μελέτη αρδευτικού μέχρι τα χωματουργικά και το πλάσιμο του τοπίου

Υπηρεσίες

Landscaping, κηπουρική, δενδροκομία, υδρόκηποι, περιφράξεις, ξύλινα deck, μονοπάτια και πλακόστρωτα.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΥΝΙΟΛΑΚΗΣ

Υδρόκηποι

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΝΙΟΛΑΚΗΣ

Ιδρυτής

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΙΟΛΑΚΗΣ

Αρχιτεκτονική τοπίου

ΒΑΓΙΑΝΝΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ

Κηποτεχνία

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΝΗΣ

Ειδικός άρδευσης

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Επικεφαλής συντηρήσεων

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ

27ο χλμ Π.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας
Αφίδνες,
Αττική 19014.

+30 2295 026 260
+30 2295 023 711

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ